Egyedülálló rendezvényhelyszínek Budapesten: La Vida DUNA és La Vida LOFT. Két egyedülálló hangulatú rendezvényhelyszín, ahol bármilyen rendezvényelképzelést megvalósíthat, legyen szó konferenciáról, esküvőről, születésnapról, vagy vevő találkozóról.

BUDAPESTI ESKÜVŐHELYSZÍNEK

La Vida DUNA

Ha egy modern letisztult 21. századi esküvőhelyszínre vágytok…

Ünnepeljetek a családdal és a barátokkal Budapest legmodernebb városrészében az Árpád híd, és a Duna Towers szomszédságában. A La Vida DUNA mobilfallal elválasztott termei könnyedén egybenyithatóak, így 50 vagy akár 220 fős vendégsereg ültetését is kényelmesen meg tudjuk oldani, míg állófogadás jelleggel akár 300 főt is vendégül tudtok látni esküvőhelyszínünkön. Modern, letisztult, fiatalos 21. századi stílus esküvőhelyszín, a város egyik frekventált pontján. Autóval érkező vendégeitek a parkolást a bejárattól néhány méterre könnyedén kivitelezhetik, sőt mi több, esküvőhelyszínünk tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető. Az esküvőhelyszín bérlése magában foglalja az alap hangosítás, a helyszíni bútorok, a hangulatfények, és a ruhatár használatát is. Hajnalig élvezhetitek egymás társaságát minden hangkorlátozás nélkül. Csapatunk szívesen segít a terem hangulatos dekorálásában, de saját díszítésre is lehetőséget biztosítunk. Élőzene, Dj kívánság szerint hozható, vagy akár az ajánlatunkból is választható. Svédasztalos vagy díszétkezés, táblaasztalos vagy körasztalos ültetéssel bármikor megrendezhető. Sós-, és édes aprósütemény, torta kívánság szerint behozható, és a bérleti díjat nem befolyásolja. Az esküvőhelyszínünk pedig minőségi italokból összeállított All You Can Drink italcsomagokkal készül, hogy még inkább hozzájáruljanak az esküvő hangulatának emeléséhez.

Mind ezek mellett egész nap figyelmes, mosolygós és tapasztalt személyzet gondoskodik arról, hogy a “Nagy Nap” minden pillanata tökéletes legyen.

Duna esküvői FotókLa Vida LOFT

Ha egy igazán egyedi és hangulatos esküvőhelyszínre vágytok…

Esküvőhelyszín Budapest

LOFT esküvőhelyszín Budapest

Tartsátok életetek egyik legfontosabb eseményét egy igazán egyedi és különleges stílusú helyen, a belváros kulturális szívében. A Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája szomszédságában a La Vida LOFT ültetve 50-100 főt, míg állófogadás jelleggel akár 200 főt is kényelmesen megvendégelhettek a ”Nagy Napon”. Egyedi miliőt kínáló budapesti esküvőhelyszín galériával, hangulatos bárpulttal, tánctérrel, teljes körű hangosítással, fénytechnikával, ruhatárral és saját parkolóval áll rendelkezésre, hogy minden zökkenő mentesen zajlódjon ezen a jeles eseményen. Rendezvényszervező csapatunk szívesen ad ötleteket a terem hangulatos dekorálásához, és saját díszítésre is lehetőséget biztosítunk. A La Vida LOFT egy olyan esküvőhelyszín, ahol hangkorlátozás nélkül hajnalig vigadhat a násznéppel. Élőzene, Dj kívánság szerint hozható, vagy az ajánlatunkból választható. Díszétkezés vagy svédasztalos esküvő, táblaasztalos vagy körasztalos ültetéssel az év bármely szakában kivitelezhető. Sós-, és édes aprósütemények, torta kívánság szerint behozható, és a bérleti díjat nem befolyásolja. Az esküvőhelyszínünk pedig minőségi italokból összeállított All You Can Drink italcsomagokkal készül, hogy fokozzák eseményetek hangulatát.
Mindezek mellett egész nap figyelmes, mosolygós és tapasztalt személyzet gondoskodik arról, hogy a “Nagy Nap” minden pillanata tökéletes legyen.

Loft esküvői fotók

Árajánlatunkat mindig az esküvő létszámához igazítva készítjük el, ezért kiváló ár-érték aránnyal dolgozunk.
Győzödjetek meg róla, kérjétek ajánlatunkat most!

Árajánlat kérés

* Kitöltése kötelező
Adatvédelmi Szabályzat