Egyedülálló rendezvényhelyszínek Budapesten: La Vida DUNA és La Vida LOFT. Két egyedülálló hangulatú rendezvényhelyszín, ahol bármilyen rendezvényelképzelést megvalósíthat, legyen szó konferenciáról, esküvőről, születésnapról, vagy vevő találkozóról.

Konferenciaterem bérlés Budapest

Egyedülálló konferenciatermet keres Budapesten? A hagyományos helyszínektől eltérő környezetben szeretné megvalósítani rendezvényét?


A La Vida Rendezvényház két teljesen eltérő stílusú konferenciateremet kínál a város két meghatározó pontján.

Konferenciaterem bérlés XIII. kerület

Konferenciaterem bérlés Budapest üzleti szívében? A XIII. kerületben, az Árpád híd és a Duna Towers szomszédságában a La Vida DUNA konferenciaterme kiválóan alkalmas 30 vagy akár 300 fős rendezvények lebonyolítására is. Ugyan is konferenciaterme 3 darab mobilfallal elválasztott helyiségből áll, így ezek segítségével a konferenciaterem mérete a kívánt rendezvényhez igazítható. A La Vida DUNA letisztult, modern, és elegáns megjelenésével elkáprázatja betérő Vendégeit. A parkolás a környező utcákban könnyen megoldható, igény esetén azonban a Rendezvényházhoz közeli parkolóban is tudunk helyet foglalni megrendelőink számára. A konferenciatermek egy 140 nm-es fogadó térből nyílnak, mely nagyszerű választás lehet a regisztráció, a beléptetés valamint a kávészünetek lebonyolításához is. A helyszínhez évszaktól függően ruhatár-szolgáltatást is tudunk biztosítani. A konferenciaterem bérlési díja magában foglalja a Konferenciaterem zártkörű használatát, alap hangosítást, ingyenes Wifi szolgáltatást 16 eszközig, Full HD projektor és vetítővászon, továbbá flipchart tábla használatát és konferencia bútorzat teljes körű használatát.

Igény esetén 200 eszközig is tudunk stabil Wifit biztosítani!


konferenciaterem bérles budapest IX. kerületKonferenciaterem bérlése Budapest kulturális központjában a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház szomszédságában. A La Vida Loft 120 fős konferenciaterme szintén kiváló helyszín bármely céges rendezvény megvalósításához. Egyedülálló XIX. századi környezetben tarthatja meg rendezvényét, Vendégei teljesen zavartalanul hallgathatják végig az előadásokat és prezentációkat kizárva a város minden zaját. A konferenciaterem természetes fénnyel ellátott, igény esetén sötétíthető, és a nyári hőségben légkondicionálók biztosítják a kellemes hőmérsékletet a konferenciateremben. Autóval érkező Vendégeknek parkolási lehetőséget nyújtunk közvetlenül a bejárat mellett. A terembérlés magában foglalja a Konferenciaterem zártkörű használatát, alap hangosítást, Wifi internet szolgáltatást, Full HD Epson projektor és vetítővászon valamint flipchart tábla, és konferencia bútorzat használatát. A 120 m2-es Galéria, egyedi hangulatú helyszínül szolgál a kávészünetek, étkezések, és kötetlen beszélgetések megtartására.

Ajánlatunkat a konferencia létszámához és igényeihez igazodva készítjük el, ezért kiváló ár-érték aránnyal dolgozunk.
Győzödjön meg róla, kérje ajánlatunkat most!

Árajánlat kérés

* Kitöltése kötelező
Adatvédelmi Szabályzat