Egyedülálló rendezvényhelyszínek Budapesten: La Vida DUNA és La Vida LOFT. Két egyedülálló hangulatú rendezvényhelyszín, ahol bármilyen rendezvényelképzelést megvalósíthat, legyen szó konferenciáról, esküvőről, születésnapról, vagy vevő találkozóról.

Indoor csapatépítés

Indoor csapatépítés helyszín budapest

Pezsdítse fel a megszokott hétköznapokat indoor csapatépítő programokkal, és érjen el még nagyobb sikereket csapatával!

 

Egy vállalat számára rendkívül meghatározó, hogy munkatársai milyen egyéni kompetenciákkal rendelkeznek, valamint hogyan képesek csapatként dolgozni. A hatékonyság növelésére az egyik legjobb módszer: új környezetbe helyezni a kollektívát, és különböző feladatok által erősíteni az együttműködés készségét. Az indoor csapatépítő tréningek során a résztvevők vidám hangulatban megismerhetik egymás és önmaguk rejtett képességeit, miközben játékosan csapattá kovácsolódnak.

A La Vida Rendezvényház tökéletes színtere bármely indoor csapatépítő tréningnek. A 80m2-es Rendezvényterem funkcionálisan berendezhető, igény szerint sötétíthető, világosítható. A professzionális fénytechnikát alkalmazva még hangulatosabbá tehető a tréning. A Rendezvényterem mellett pedig a Klub szoba és az udvar lehetőségeit is kihasználva a játékok tárháza végtelen.

ötlet ikon

Ötlet:

Elhelyezkedésének köszönhetően a La Vida Rendezvényház kitűnően alkalmas outdoor csapatépítők végállomásához.

Egy kalandokkal teli csapatépítő városi felfedező túra keretében a résztvevőknek az elrejtett titkok felkutatásához különböző helyszíneket kell felkeresniük. Az út során kizárólag tömegközlekedési eszközöket vehetnek igénybe. Miközben Budapest nevezetes pontjain vezeti őket végig a játék, az utolsó célpont a La Vida Rendezvényház lenne az Andrássy út szomszédságában.  A csapatok az egész napos kaland élményeit egy kötetlen vacsora mellett megosztanák, végül egy fergeteges bulival megünnepelnék a sikeresen teljesített napot.

Kérjen ajánlatot most!

 

Helyszínfoglalás: +36 20 510 65 63
suranyi.edina@lavidarendezveny.hu