Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Rendezvényszervezés - La Vida

Rendezvényszervezés

A La Vida Rendezvényház 10-100 főig vállalja zártkörű rendezvények színvonalas lebonyolítását. Szakmailag felkészült csapatának küldetése, hogy minden egyes rábízott rendezvényt az ajánlatkéréstől a megvalósításig a lehető legnagyobb gondossággal és figyelemmel kezeljen, és folyamatos segítséget nyújtson ötleteivel, tapasztalataival. Kiterjedt partnerhálózatunk révén az egyedi elképzelések is könnyen megvalósíthatók. Az új kihívásokat pedig örömmel fogadjuk, hiszen általa színesedhet szolgáltatási palettánk.

Tegyen próbára, hogy élményt teremthessünk!

 

Extrák, ha minket választ:

 • grátisz 1 óra előkészülési idő a rendezvény előtt
 • kedvezményes sofőr- és taxiszolgálat
 • egyedileg programozott, hangvezérelt fények
 • kívánság szerint behozható étel-ital, így nem kell lemondani a mama főztjéről vagy az utánozhatatlan otthoni házi pálinkáról
 • garantáltan mosolygós személyzet
 • fiatalos lendület
Ajánlatkérés

One comment

 1. Bráder Bettina
  posted on ápr 03, 2016 at 11:30 DE.

  Üdvözlöm!

  Bráder Bettina vagyok és a Klub szoba bérléséről szeretnék érdeklődni.
  Május 14-ére leánybúcsúhoz keresünk helyszínt egy 11 fős társaságnak. 4 óra hosszára érdekelne minket az Önök által biztosított helyszín, 18-24 óra között, még szűkíteni egyelőre nem tudom az időpontot, de ha a feltételek megfelelnek számunkra akkor ezt a jövőhét folyamán (ápr.4-10.) között konkretizálnánk.

  Arról nem találtam információt, hogy hozzájárulnak-e, hogy chippendale show is szerepeljen a terveink között? Olyan helyszínt keresünk, ahol ennek lebonyolítására (saját szervezésben) lehetőség van,mert egy helyen szeretnénk a menyasszonynak az ajándékainkat átadni, illetve játékos feladatokat lebonyolítani.

  Amennyiben ez nem jelent akadályt, annak érdekében, hogy könnyebben meg tudjuk hozni a döntést arról, hogy a cateringet a La Vida biztosítsa számunkra, vagy kizárólag terembérlésre tartsunk igényt tudna Itallapot illetve az étkezéssel kapcsolatos lehetőségek közül valamilyen árajánlatot küldeni. Nem tervezünk vacsorát a lánybúcsú programjába, ha csak terembérlés mellett döntenénk, akkor is csak pizza/szendvicsek/aprósütemények fogyasztását tervezzük (hogy az italfogyasztás nem kívánt mellékhatásai ellen valami egyszerű vacsorát elfogyasszunk), tehát az Önök által biztosított lehetőségek közül is az egyszerűbb és kedvezőbb árú lehetőségek lennének érdekesem számunkra.

  Válaszát előre is köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.