Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Osztálytalálkozó helyszín

5, 10, 15, 20, 30 éves érettségi találkozó… vagy amikor épp kedvük tartja!

 

Osztálytalálkozó - Klub szoba

Helyszínt keres osztálytalálkozóra? A megszokott éttermek helyett nyitott valami újra?

Engedje meg, hogy levegyük válláról az osztálytalálkozó szervezésének egyik nagy terhét: “De hova szervezzük?” A La Vida Rendezvényház kitűnő választás osztálytalálkozók lebonyolítására. Budapest belvárosában, könnyen megközelíthető helyen hangulatos, otthonos környezet várja az egész osztályt. Zárt körben, zavartalanul oszthatják meg egymással régi szép emlékeiket, mesélhetnek az eltelt évek élményeiről. A rendezvényhelyszín lehetőséget biztosít akár vetítésre is, így a polcok mélyén megbúvó iskolai videókat sem érdemes otthon hagyni!
Kívánság szerint szendvics party, hideg-meleg állófogadás, koktélparty rendelhető. És amennyiben a hangulat úgy hozza, az esti buli sem akadály. Tánctér, hangosítás, fények adottak, a többi már csak az osztályon múlik.

ötlet ikon

Ötlet:

Gyűjtsenek össze fotókat az osztály tagjainak gyermekeiről. Az osztálytalálkozó közben szervezzenek játékot, melynek alkalmával kivetítik a fotókat, és a társaságnak ki kell találnia kinek a gyerkőce látható az adott képen. Vajon az édesapjára vagy az édesanyjára ütött??? 🙂

osztalytalalkozo_klubszoba
La Vida Rendezvényterem