Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Leánybúcsú, legénybúcsú helyszín

 

Szeretnétek zárt körben, zavartalanul tölteni a lánybúcsú/legénybúcsú estéjét? Diszkréten szeretnétek meglepni az ünnepeltet egy showtánc produkcióval?

Leánybúcsú legénybúcsú különterem

A La Vida Rendezvényház egy ideális helyszín, hogy megalapozzátok az este hangulatát. Budapest belvárosában tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen rendkívül hangulatos, modern környezettel várja vendégeit a 30m2 -es Klub szoba. Kialakítása és berendezései kitűnően igazodnak a leánybúcsúk vagy legénybúcsúk igényeihez. Nagyméretű kényelmes kanapé, színes puffok, Led hangulatvilágítással felszerelt bárpult és exkluzív csillár teremt az alkalomhoz illő miliőt.
A feladatokhoz, játékokhoz könnyen előkészülhettek, hiszen 1óra előkészülési idő jár grátiszban a bérléshez. Ezen kívül a kedvenc házi sütit vagy pálinkát sem kell mellőzni, kívánság szerint étel-ital behozható! Természetesen a La Vida kedvező italcsomagjaiból is választhattok, és akár ízletes, gyönyörű koktélokkal is indíthatjátok a bulit.

ötlet ikon Ötlet:

Készítsetek az ünnepeltnek egy közös fotókból álló kisvideót, amit – ha sikeresen teljesítette a feladatokat- levetítetek neki, és ajándékba megkap.
A La Vida Rendezvényház is szeretne hozzájárulni a meglepetéshez, ezért a vetítéshez a projektort ingyenesen biztosítja!

 

Kérd rendkívül kedvező ajánlatunkat most!

 

 

Leánybúcsú tortaLeánybúcsú BudapestLánybúcsú ötletek