Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Leánybúcsú, legénybúcsú helyszín

 

Szeretnétek zárt körben, zavartalanul tölteni a lánybúcsú/legénybúcsú estéjét? Diszkréten szeretnétek meglepni az ünnepeltet egy showtánc produkcióval?

A La Vida Rendezvényház egy ideális helyszín, hogy megalapozzátok az este Cheers-lanybucsu-La-Vidahangulatát. Budapest belvárosában tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen rendkívül hangulatos, modern környezettel várja vendégeit a 30m2 -es Klub szoba. Kialakítása és berendezései kitűnően igazodnak a leánybúcsúk vagy legénybúcsúk igényeihez. Nagyméretű kényelmes kanapé, színes puffok, Led hangulatvilágítással felszerelt bárpult és exkluzív csillár teremt az alkalomhoz illő miliőt.

A feladatokhoz, játékokhoz könnyen előkészülhettek, hiszen 1óra előkészülési idő jár grátiszban a bérléshez. Ezen kívül a kedvenc házi sütit vagy pálinkát sem kell mellőzni, kívánság szerint étel-ital behozható! Természetesen a La Vida kedvező italcsomagjaiból is választhattok, és akár ízletes, gyönyörű koktélokkal is indíthatjátok a bulit.

ötlet ikon Ötlet:

Készítsetek az ünnepeltnek egy közös fotókból álló kisvideót, amit – ha sikeresen teljesítette a feladatokat- levetítetek neki, és ajándékba megkap.
A La Vida Rendezvényház is szeretne hozzájárulni a meglepetéshez, ezért a vetítéshez a projektort ingyenesen biztosítja!

 

Kérd rendkívül kedvező ajánlatunkat most!
Leánybúcsú tortalegenybucsu-vs.-leanybucsuleanybucsu-helyszin-belvarosban

 

 

 

Klubszoba bérleti díjai

Esti rendezvények:
A hét bármely napján: 17 000Ft -tól

‘All you can drink’ italcsomagok – Korlátlan italfogyasztás

Minőségi italválasztékkal.

Időtartam

Basic

sör+bor+üdítő

Classic

Basic+rövid+longdrink

Koktél

Classic+koktél

10– 30 fő

4 óra

2.400Ft/fő

5.000Ft/fő

5.300Ft/fő

6 óra

2.500Ft/fő

5.200Ft/fő

5.500Ft/fő