Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Esküvői buli helyszín

 

Gyűrűk a budapesti esküvő buli helyszínen A hagyományos szokásoktól eltérő esküvőre vágynak?
Mindent éppen úgy, ahogy megálmodták!

Ünnepeljenek a családdal és a barátokkal a belváros szívében, a La Vida Rendezvényházban. 10-90 fő befogadására alkalmas rendezvényhelyszín bárpulttal, tánctérrel, teakonyhával, ruhatárral és belső udvarral. Funkcionálisan berendezhető és dekorálható termek teljes körű hangosítással. Zene-tánc kívánság szerint saját zenei válogatással vagy Dj-vel. Professzionális hangvezérelt fénytechnika, mely igazán megadja az este varázsát. Díszétkezés, büféasztalos chafinges esküvői menü, koktélparty, hidegtál és koktélszendvics mind a kínálatunk része. Négy féle ’All you can drink’ italcsomag minőségi italválasztékkal és egyeztethető kínálattal.
Mindezek mellett figyelmes, mosolygós személyzet gondoskodik arról, hogy a “nagy nap” minden pillanata tökéletes legyen.

 

Kiváló ár-érték arány, garantáltan a város egyik legkedvezőbb ajánlatát kínáljuk!

 

Bérleti díj

Rendezvényterem

Rendezvényterem + Klub szoba

8 óra időtartamra

49.000 Ft

64.000 Ft

10 óra időtartamra

59.000 Ft

74.000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Ajánlatunkat mindig a létszámhoz igazítva készítjük, ezért kiváló ár-érték aránnyal dolgozunk.

 

Győzödjön meg róla, kérje ajánlatunkat most!

Nagyobb esküvőhelyszínt szeretne bérelni?

Tekintse meg Loft helyszínünket >>>

Buli előtt Kéz a kézben egy budapesti esküvő helyszínen

One comment

  1. Lécai Izsák Éva
    posted on jan 22, 2016 at 1:55 DU.

    Kedves rendezvényszervezők, szeretnék érdeklődni hogy 4 órányi idő hosszra is lehet e bérelni a kisebbik termet, esküvő utáni fogadás céljából? kérnék több féle ajánlatot: 1.) 60 fő állófogadás, korlátlan italfogyasztással vagy anélkül. / 2.) 40 fő ültetett melegételes catering + ital vagy a nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.