Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Budapesti esküvőhelyszín

Ha egy igazán egyedi és hangulatos esküvőhelyszínre vágytok…

La Vida LOFT

Esküvőhelyszín Budapest

Esküvőhelyszín Budapest

Ünnepeljetek a családdal és a barátokkal a belváros kulturális szívében, a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája szomszédságában. A La Vida LOFT ültetve 40-100 fő befogadására alkalmas, míg állófogadás jelleggel akár 200 fő is kényelmesen ünnepelhet. Egyedi miliőt kínáló budapesti esküvőhelyszín galériával, bárpulttal, tánctérrel, teljes körű hangosítással, fénytechnikával, ruhatárral és saját parkolóval. Esküvőhelyszín, mely szabadtéri szertartásra is lehetőséget kínál. Hangkorlátozás nélkül hajnalig vigadhat a násznép, élőzene, Dj kívánság szerint hozható, vagy az ajánlatunkból választható. Díszétkezés vagy svédasztalos esküvői menü táblaasztalos vagy körasztalos ültetéssel. Koktélparty választható All you can drink italcsomagokkal, minőségi italválasztékkal.
Mindezek mellett figyelmes, mosolygós és tapasztalt személyzet gondoskodik arról, hogy a “nagy nap” minden pillanata tökéletes legyen.

Étel: Sós- és édes aprósütemény, torta kívánság szerint behozható, a bérleti díjat nem befolyásolja.

Dekoráció: Csapatunk szívesen segít a terem hangulatos dekorálásában, de igény esetén saját díszítésre is lehetőséget biztosítunk.

Árajánlatunkat mindig az esküvő létszámához igazítva készítjük el, ezért kiváló ár-érték aránnyal dolgozunk.

 

Győzödjetek meg róla, kérjétek ajánlatunkat most!

Kisebb esküvőhelyszínt szeretne bérelni?

Tekintse meg Szív utcai helyszínünket >>>