Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Oktatás, képzés, tréning

 

Meeting, tréning helyszínTartsa oktatásait, képzéseit, tréningjeit egy igazán kellemes és hangulatos környezetben, ahol a résztvevők otthon érezhetik magukat!

Budapest belvárosában könnyű megközelíthetőséggel, mégis csendes, nyugodt légkörben tarthatja meg oktatását. A helyszínről és az elengedhetetlen elemekről a La Vida Rendezvényház gondoskodik, amíg Ön teljes mértékben a tudásanyag átadására koncentrálhat. Teljeskörű hangosítás, 2 x 2 m-es vetítővászon, projektor, variálható berendezés, kényelmes székek, exkluzív bárpult, WiFi internet áll kedves megrendelőink rendelkezésére. Akár már 5-15 főnek is szervezhet képzést a vidám Klub szobába, vagy nagyobb létszám esetén (60 főig) a Rendezvényterem nyújt kitűnő helyszínt. Mindkét terem légkondicionálható, természetes fénnyel megvilágított, igény esetén sötétíthető. Kávészünet, sós és édes aprósütemények, hideg falatok, kanapé szendvicsek kívánság szerint rendelhetők.

Az oktatás, képzés, tréning létszámához igazodva készítjük el ajánlatunkat, ezért kiváló ár-érték aránnyal dolgozunk.

 

Győzödjön meg róla, kérje ajánlatunkat most!

Nagyobb teremre van szüksége?

Tekintse meg Loft helyszínünket >>>