Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Konferenciaterem bérlés Budapest

 

konferenciaterem-berles-budapestEgyedülálló konferenciatermet keres Budapesten? A hagyományos helyszínektől eltérő környezetben szeretné megvalósítani rendezvényét?

Konferenciaterem bérlése Budapest kulturális központjában a Művészetek Palotája és a Nemzeti színház szomszédságában. A La Vida Loft 120 fős konferenciaterme kiváló helyszíne bármely céges rendezvénynek. Egyedülálló XIX. századi környezetben tájékoztathatja vendégeit teljesen zavartalanul, kizárva a város nyüzsgését. A konferenciaterem természetes fénnyel ellátott, igény esetén sötétíthető, valamint légkondicionált. Parkolási lehetőség közvetlenül a bejárat mellett. A terembérlés magában foglalja az alap hangosítás, Wifi internet, 2x2m-es vetítővászon és konferencia bútorzat használatát. A 120 m2-es galéria a kávészünetek, étkezések, és kötetlen beszélgetések egyedi hangulatú helyszínéül szolgál.

Ajánlatunkat a konferencia létszámához igazodva készítjük el , ezért kiváló ár-érték aránnyal dolgozunk.

 

Győzödjön meg róla, kérje ajánlatunkat most!

Kisebb konferenciatermet szeretne bérelni?

Tekintse meg Szív utcai helyszínünket >>>