Egy hely, ahol a modern elegancia és a vidám színek találkoznak, lehetővé téve, hogy bármely rendezvény elképzelést rugalmasan kielégítsen. Elhelyezkedésével és szolgáltatásainak magas színvonalával segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények sikeres lebonyolításához.

Bankett, ballagás, diplomaosztó

 
graduation-caps … az ember életének nagy lépcsőfokai. A kemény, kitartó munkáért ilyenkor igazán kijár az ünneplés. És ha már ünneplés, akkor ne érjen véget az ebéddel vagy vacsorával, tegyék maradandó élménnyé egy családdal, barátokkal átmulatott estével!

A La Vida Rendezvényház kitűnő helyszínt biztosít érettségi bankettek, ballagás / diplomaosztó / doktori védés utáni bulik számára. Nemcsak a zártkörűség garantált, hanem a finom ételek is. Hideg – meleg állófogadás, ültetett állófogadás, koktélparty rendelhető, de kívánság szerint akár saját étel – ital is behozható. Rugalmasan állunk minden igényhez, itt Önök a forgatókönyv írók!

svedasztal

Az ízletes ételek elfogyasztása után, pedig kezdődhet a buli! Teljes körű hangosítással és professzionális fénytechnikával járulunk hozzá az este hangulatához. A La Vidában csakis az Önök által választott zenék szólnak. Ha nincs idejük összeválogatni, kérjék a La Vida Dj-jét, aki garantáltan megtáncoltatja a társaságot.
 

La Vida – Élményt teremt

Kérje kedvező ajánlatunkat itt!